The LSB Experience

The LSB Experience ( Luntungan, Sligter, Broek) bestaat uit vijf bandleden, 5 muzikanten verbonden door hun liefde voor tijdloze muziek uit de seventies, de periode waarin zij tieners waren. Hier een korte biografie:
We schrijven 2010, Sjoerd van den Broek en Hans Sligter spelen o.a. in een Beatles tribute band, The Old Brown Shoes. Dit brengt ze zelfs naar de VS waar jaarlijks het ‘s-werelds grootste Beatles Tribute festival plaatsvindt, Abbey Road On The River.
Ondertussen beginnen ze met Marcel Luntungan The LSB Experience, waarmee ze muziek van Crosby, Stills & Nash, Venice, James Taylor, The Eagles en Jackson Browne coveren. In 2012 staat The Old Brown Shoes op het punt voor de derde keer naar de VS te gaan als fans van het festival praten over YouTube filmpjes van The LSB Experience. Sjoerd en Hans verlaten The Old Brown Shoes en The LSB Experience wordt uitgenodigd naar de VS te komen. Om ook grote podia te kunnen bestieren worden drummer Peter Deiman en bassist Rob Hendriks van Hans’ band Marathon Men meegevraagd.
De Nederlandse band wordt warm onthaald door de festivalgangers en de organisatie.
Het is 2019 en na herhaaldelijk in de VS en UK te zijn geweest, het album The Experience met eigen werk bij Erwin Musper in de VS te hebben opgenomen met hulp van een groeiende schare fans middels een crowdfund project, een theatertoer genaamd The Story Of The Troubadour met Dolf Jansen, kunnen we niet anders vaststellen dan dat de mannen goed bezig zijn. Behalve een paar leuke trips naar het buitenland waar ze bijv in het gezelschap zijn van artiesten als Gino Vannelli, Leo Sayer, The Little River Band, Peter Asher, The Beach Boys, vindt momenteel de uitvoering plaats van de nieuwe theatershow , Beatles & Beyond.